Foto gemaakt door: anne Eigenraam

De persoon achter FoodSlices

Hi ik ben Kalkidan van Staveren

 

Food fotograaf en de oprichtster van Foodslices. In 2016 heb ik de fotovakschool afgerond waar mijn passie voor food fotografie is ontstaan. Voor mij is food fotografie iets wat mij een kick geeft ik vind het geweldig om eten te fotograferen en die prachtige kleuren haarscherp vast te leggen. Als ik mijn beeld dan inzoom naar 100% en ieder detail terug zie, dan ben ik de gelukkigste persoon van de wereld!

 

Ik wil de kijker de smaaksensatie laten ervaren van de creaties zonder dat ze het gerecht hebben geproefd, dat is mijn doel!

 

Eten is voor mij mij meer dan gewoon voedsel. Creaties die met liefde worden gemaakt wil ik dan ook op een unieke manier vastleggen op beeld zodat jij als kijker de smaak bijna kunt proeven door alleen al te kijken naar de foto!

 

Niet alleen food fotografie maar het totaal concept!

 

Naast het eten breng ik graag de sfeer van de omgeving in beeld zodat de kijker een beeld krijgt van het totaal plaatje. De passie en het enthousiasme van de omgeving werken aanstekelijk! Heb je een horeca zaak en wil je graag meer bekendheid genereren? Dan werk ik graag met jou samen om er een feestje van te maken! Wij brengen onze passies samen om het beste er uit te halen!

  • Pinterest
  • Instagram
  • Facebook Social Icon

© 2018-2020 by FoodSlices