Foto gemaakt door: Ileenja marina

De persoon achter FoodSlices

Leuk dat je mij hebt gevonden!

Ik ben Kalkidan van Staveren uit Hazerswoude. Geadopteerd uit Ethiopië en volledig verslingerd aan dit dorp met zijn boerderijtjes, ons kent ons en iedereen zegt ‘hoi’ tegen elkaar. Mijn bedrijf FoodSlices is ontstaan aan het einde van mijn opleiding aan de Fotovakschool in Rotterdam. Door een samenwerking werd mijn examenstuk een receptenboek.

 

Mijn passie voor food en horeca fotografie begon hier. Ik voelde dat ik het echt geweldig vond om eten te fotograferen. Ik word er oprecht heel blij van als ik heerlijke en mooie creaties haarscherp vastleg met mijn camera. Ik wil alle food/horeca ondernemers helpen. Want ik zie dat ze zoveel passie en kwaliteit in hun werk hebben zitten. Door mijn hoge kwaliteit fotografie komt dit watertandend mooi in beeld.

De foto's kan je zowel online als offline gebruiken. De eerste indruk moet veelbelovend zijn en met mijn camera weet ik dat ik dat voor jou kan bereiken. Ik breng jouw zaak in een hoge kwaliteit op beeld. De eerste beleving online creëer je zo met hoge kwaliteit beeld, wat een goede eerlijke eerste indruk geeft. Niet alleen je gerechten wil ik laten zien, maar ik wil de gasten een totaal beleving geven van wat ze kunnen verwachten.

 

Daarom kies ik er bewust voor om beeldbank pakketten aan te bieden. Hierdoor laat je je gasten net wat meer zien van jouw horeca; mooie zithoekjes, een kok aan het werk of de serveerster die met een glimlach haar werk doet.

Wil jij de passie en gastvrijheid van jouw horeca ook in hoge kwaliteit gefotografeerd hebben? En zo jouw gasten een veelbelovende eerste indruk geven? Ik help je graag!

  • Pinterest
  • Instagram
  • Facebook Social Icon

© 2018-2020 by FoodSlices