Photomenu deal

De menukaart van de toekomst nu in beeld!

 

Photo Menu is een app die de gasten informatie geeft over de gerechten die ze bij jouw restaurant kunnen verwachten. Naast een foto van het gerecht kun je ook een bijpassende wijn toevoegen en allergenen informatie kwijt. De beeldbank die ik voor jullie gemaakt heb kan je zeker inzetten voor deze app. De hoogwaardige kwaliteit beelden geeft de gasten een smaakvolle indruk van jou gerechten. Door de constante kwaliteit in de foto’s geef je een goed beeld af  aan de klant. De klanten weten nu wat ze bij jou kunnen verwachten en zullen dus ook sneller komen.

Wil jij deelnemen aan deze geweldige app en zo nog meer klanten naar jou zaak toe laten komen? dan heeft FoodSlices als een van de fotograven van deze app een deal speciale voor jou! 4 keer per jaar kom ik jou menu kaart update met foto's van hoge kwaliteit. voor deze combie deal met photomenu heb ik speciale actie prijs! deze is alleen geldig bij deelname aan de app!

Dus wil jij nu al werken aan een geweldige toekomst, klanten door de kracht van beeld laten zien wat jij te beiden hebt! Mail dan even voor de geweldig deal die FoodSlices heeft voor jou.

-------------------------------.

Photomenu

  • Pinterest
  • Instagram
  • Facebook Social Icon

© 2018-2020 by FoodSlices