Photomenu deal

app_logo.png

De menukaart van de toekomst nu in beeld!

 

Photo Menu is een app die de gasten informatie geeft over de gerechten die ze bij jouw restaurant kunnen verwachten. Naast een foto van het gerecht kun je ook een bijpassende wijn toevoegen en allergenen informatie kwijt. De beeldbank die ik voor jullie gemaakt heb kan je zeker inzetten voor deze app. De hoogwaardige kwaliteit beelden geeft de gasten een smaakvolle indruk van jou gerechten. Door de constante kwaliteit in de foto’s geef je een goed beeld af  aan de klant. De klanten weten nu wat ze bij jou kunnen verwachten en zullen dus ook sneller komen.

Wil jij deelnemen aan deze geweldige app en zo nog meer klanten naar jouw zaak toe laten komen? Dan heeft FoodSlices als een van de fotografen van deze app een speciale deal voor jou! 4 keer per jaar kom ik jou menukaart updaten met foto's van hoge kwaliteit. Voor deze combi deal met photomenu heb ik een speciale actie prijs! Deze is alleen geldig bij deelname aan de app!

Dus wil jij nu al werken aan een geweldige toekomst, gasten door de kracht van beeld laten zien wat jouw restaurant te bieden heeft! Mail dan gerust voor de geweldig deal die FoodSlices nu voor jou heeft.

.

-------------------------------.

Photomenu

  • Pinterest
  • Instagram
  • Facebook Social Icon

© 2018-2020 by FoodSlices